25 ian. 2012

29 Ianuarie LADY'S IN RED @ the PENTHOUSE CLUB

the PENTHOUSE CLUB Bacau te invita sambata 28 ianuarie la LADY'S IN RED
Incepem sambata pregatirea pentru frumoasa petrecere de Valentine's Day cu o petrecere dedicata Doamnelor si Domnisoarelor.
Vino sambata imbracata in rosu si te vom premia incepand de la intrare si pe tot parcursul noptii astfel:Intrarea libera , Un cocktail asortat frumos culorii tale , Participi la un concurs la care poti castiga invitatii pentru tine si partenerul tau la petrecerea de Valentine's Day cand il avem invitat pe Finalistul concursului Vocea Romaniei : DRAGOS CHIRCU ! Inarmeaza-te cu mult chef de party , lasa acasa toate grijile, problemele si fitele si vino sa traiesti o noapte de distractie intr-o super atmosfera.
Te asteptam cu cea mai buna echipa de show din oras si cu cele mai bune preturi la bauturi. Pentru ca fara ei viata de noapte nu are farmec , Sambata avem intrare libera pe baza carnetului de student pentru TOTI STUDENTII!!!
Promotii: 1 long drink : 10 lei , 1shot tequila : 8 lei , 1 st. 0.7ml J&B + 1 Phanner : 130 lei! Atmosfera asigurata de cei doi prieteni DJii rezidenti : KLAUSS SI MATTEO ! Lady's Dress Code: RED Intrare 10 lei. Rezervari la numarul : 0756.705.701

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter