30 oct. 2012

Poze + Video Futsal Kolping Cup Editia a II a 2012



Sămbâtă, 27 octombrie, la sala de sport “Doina Melinte” din comuna Nicolae Bălcescu, s-a desfășurat campionatul de fotbal de sală “Futsal Kolping Cup 2012”, ediția a doua.
Campionatul a fost organizat de Asociația Kolping Moldova și a avut ca scop încurajarea tinerilor pentru mișcare, sport și oferirea unui alt mod de a petrece timpul liber.
S-au înscris echipe din Faraoani, Valea Mare, Ploscuțeni, Bacău, Nicolae Bălcescu, Valea Seacă. și Oituz. Echipa din Oituz nu s-a prezentat la campionat.
Echipele înscrise au fost împărțite în două grupe și a jucat fiecare cu fiecare. Au trecut în semifinale primele două echipe cu punctajul mai mare, după care s-au jucat finala mică și finala mare. După aproximativ 10 ore de joc s-au stabilit echipele câștigătoare. Astfel, echipa din Ploscuțeni s-a clasat pe locul 1, după ce s-au “bătut” pentru acest loc cu echipa din Nicolae Bălcescu, aceasta din urmă ocupând poziția a. Pe locul 3 a terminat echipa Metro Boys, iar pe 4 s-a clasat echipa din Valea Mare.
Echipele Faraoani, Valea Seacă și Wobins nu au reușit să ajungă în semifinale, acestea plecând acasă după meciurile din grupe.
Locul 1 a plecat acasă cu o cupă care va fi transmisibilă la fiecare ediție, locul 2 a primit o minge de fotbal, iar cel mai bun portar(Podaru Alex – Ploscuțeni) și cel mai bun jucător(Tăbăcaru Mihai – Ploscuțeni) au primit câte o cupă.
Anul acesta au fost 8 echipe înscrise, față de 4 anul trecut și sperăm ca acest campionat să crească de la an la an, atât ca număr de participanți cât și ca valoare.
Tabel rezultate:
Grupe:
Valea Mare – Metro 3-4
Nicolae Bălcescu – Valea Seacă 2-0
Oituz – Faraoani 0-3
Ploscuțeni – Wobins 12-2
Valea Mare – Oituz 3-0
Nicolae Bălcescu – Wobins 3-0
Metro – Faraoani 2-2
Ploscuțeni – Valea Seacă 5-1
Oituz – Metro 0-3
Nicolae Bălcescu – Ploscuțeni 8-2
Valea Mare – Faraoani 8-3
Valea Seacă – Wobins 3-1
Semifinale:
Metro – Ploscuțeni 2-5
Valea Mare – Nicolae Bălcescu 4-5
Finala mică:
Metro – Valea Mare 7-3
Finala mare:
Ploscuțeni – Nicolae Bălcescu 5-3
Revin cu mai multe poze in cateva minute!!!
Sursa KolpingMoldova

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter