14 nov. 2012

Lansare Logan II , Sandero si Sandero Stepway la Bacau








In aceasta seara  la ora 18 Dedeman Automobile a lansat noile modele Dacia ,Dacia Logan II , Sandero si Sandero Stepway

Noul Logan: eleganţa unei berline de familie tricorp
Atât la nivelul liniei generale, cât şi al grijii acordate fiecărui detaliu, designul Noului Logan este demn de cel al unei maşini din segmentul superior.
Modelul câştigă în eleganţă, fără a renunţa la stilul său clasic.
Aspectul exterior al Noului Logan câştigă în dinamism, în special datorită noului design al calandrului şi al farurilor, care definesc de acum identitatea stilistică Dacia.
Profilul a devenit mai fluid datorită liniilor prelungite ale pavilionului.
În plus, silueta caroseriei pune în valoare spaţiul interior generos. Portbagajul încăpător, foarte accesibil, este încadrat în mod armonios de blocurile optice cu design modern.




Noul Sandero: Seducţia unei berline compacte
Modelul bicorp cu 5 uşi al mărcii Dacia trăieşte o nouă tinereţe. Noul Sandero se afirmă ca o berlină ce le oferă clienţilor esenţialul.
Designul reflectă atributele de polivalenţă inedite pentru un vehicul compact (1.733 mm lăţime şi 4.057 mm lungime).
Dincolo de calităţile sale practice, Noul Sandero exprimă o personalitate modernă şi dinamică.
Noile Logan şi Sandero dispun opţional de noile jante din aliaj uşor de 15’’ „Empreinte” cu aspect deosebit de atrăgător, precum şi de noile ornamente de jante de 15’’ „Groomy” pe nivelele superioare de echipare, care adaugă un plus de dinamism celor două modele. Două noi  nuanţe de vopsea metalizată îşi fac apariţia pe Noile Logan şi Sandero : Bleu Persan (culoare nouă în gamă) şi Beige Ceindré.
Noul Sandero Stepway : modern, dinamic şi atrăgător.
Noul Sandero Stepway este mai mult decât o simplă versiune a Noului Sandero. Mărturie stă şi faptul că dezvoltarea modelului a fost gândită încă din primele etape ale proiectului Sandero. Desigur, Noul Sandero Stepway adoptă toate caracteristicile de funcţionalitate ale Noului Sandero. Însă ea îşi afirmă în mod clar independenţa şi se afirmă ca o berlină cu design robust. Se adresează unor clienţi aflaţi în căutarea unui vehicul cu o personalitate puternică şi care doresc să acceadă la universul modelelor de tip crossover.
Noul Sandero Stepway este pregătit pentru aventură datorită unei gărzi la sol înălţate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter