27 feb. 2013

1 Martie Snatt & Vix @ Monte Cristo


Muzica trance, foarte cunoscută peste hotare pentru melodicitatea, euforia și emoțiile pe care le transmite, se aude numai de câteva ori pe an în cluburile băcăuane. Primăvara aduce băcăuanilor primul eveniment trance din acest an. Club Monte Cristo, situat în zona Tic-Tac, organizează pe 1 martie 2013 un party cu Snatt & Vix, cel mai cunoscut duo trance românesc. De încălzirea atmosferei se va ocupa băcăuanul Kristofer.

Nu este primul și nici ultimul, sperăm noi, eveniment la care Snatt & Vix vin să încânte publicul băcăuan însetat de muzică electronică. Dragoș și Bogdan au performat la Bacău de mai multe ori în ultimii ani. Cea mai recentă apariție a celor doi în cluburile din Bacău s-a petrecut în urmă cu 12 luni. De atunci și până în momentul de față, duo-ul și-a consolidat poziția printre cei mai apreciați producători și DJ-i trance din Europa de Est.
"At The End of The Day", o colaborare cu irlandeza Neev Kennedy, "No Angel" (feat. Zara), "Blinded By The Lie" (cu Susana), precum și instrumentalele "So Far Away" și "Late Night Getaway" sunt piesele cu care Snatt & Vix au reușit în 2012 să pătrundă în playlist-urile unor nume precum Armin van Buuren, Markus Schulz și Paul van Dyk. "At The End Of The Day", spre exemplu, a fost remixată de olandezul Sied van Riel, iar "So Far Away" se bucură de un remix realizat de un alt olandez consacrat în lumea trance, Leon Bolier.
La o asemenea discografie în spate, din portofoliul Snatt & Vix nu puteau lipsi evenimentele mari. De-a lungul vremii, cei doi români au mixat în deschiderea unor artiști care nu mai au nevoie de prezentare: Tiesto, Above & Beyond, Sander van Doorn, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Markus Schulz, W&W, etc.
La București, Snatt & Vix mixează în cluburi și locații ca Studio Martin, Arenele Romane, Kristal Glab Club, World Trade Plaza, etc. La nivel național, aceștia se regăsesc în line-up-urile unor festivaluri precum The Mission Dance Weekend sau Fusion.
Kristofer, pe numele său real Cristian Ghingheș, este cel care se va ocupa de warmup la petrecerea de vineri. Este băcăuan 100%, are doar 19 ani, iar în 2012 a debutat cu "Katana", primul single al proiectul progressive MKB pe care îl alcătuiește împreună cu Mădălin Roșioru, direct în seturile lui Markus Schulz.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter