10 sept. 2013

Galerie Foto: Noul Duster 2014

Cu ocazia celei de-a 65-a ediţii a Salonului Auto de la FrankfurtDacia a prezentat  Noul Duster. Fără a renunţa la atributele care au contribuit la succesul incontestabil al predecesorului său, noul model marchează o evoluție în ceea ce privește designul, accentuând şi mai mult valenţele sale 4x4.

În partea frontală se remarcă noul calandru cu bandouri orizontale cromate și o nouă grilă a radiatorului, încadrată de blocuri optice redesenate, care integrează de acum și lumini de zi. Aceste evoluții subliniază trăsăturile de robustețe ale vehiculului. 
 „Am capitalizat toate acele elemente care i-au sedus încă de la început pe clienții noștri, păstrând totodată proporțiile inițiale ale autovehiculului. Elementele de identitate ale modelului, precum calandrul, au fost modernizate. Am reafirmat detaliile de veritabil 4x4 ale vehiculului, fără a renunța la elementele de utilitate deja cunoscute. Noul Duster își reafirmă caracterul puternic, dar păstrează genele inițiale” David Durand, Director de Design al gamei Dacia.

În partea din spate, noile blocuri optice reiau linia stilistică a părții frontale, în special prin prezența elementelor cromate. Ornamentul de eșapament cromat, precum și noua inscripție „4WD”, completează evoluțiile de design exterior și reafirmă personalitatea puternică a noului Duster.

Acestea sunt punctele forte ale noului model Dacia:

  • Un exterior mai modern şi un interior profund schimbat, cu tapiţerii noi şi o nouă planşă de bord. 
  • Noua Dacia Duster aduce mai multe echipamente la acelaşi preţ: Dacia MEDIA NAV, regulator-limitator de viteză, asistenţă la parcarea cu spatele, sistem de control al traiectoriei (ASR-ESP) disponibil în serie, o reală evoluţie la nivelul calităţii percepute, un design nou şi o modularitate îmbunătăţită. 
  • Un nou motor pe benzină, 1.2 TCe 125 CP, cu un consum de carburant de numai 6,0 l /100 km şi cu emisii reduse de CO2. 
  • Noua Dacia Duster păstrează toate calităţile care i-au asigurat succesul: polivalenţa în utilizare, calităţile de rulare pe drumuri neamenajate în cazul versiunii 4x2 şi capacitatea de a aborda trasee dificile în cazul versiunii 4x4, la care se adaugă un raport spațiu interior/ preț fără egal. Asemenea tuturor modelelor Dacia, 
  • Noul Duster dispune de o garanție de 3 ani / 100 000 km.


























0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter