27 iun. 2014

Recomand Holi Music Festival Iași 2014

Originar din India, Holi Music Festival poposește și la noi în tară. Dupa o mică oprire la București în urmă cu câteva săptămâni, iată că cel mai mare festival de musică și culoare ajunge la Iași în data de 12 Iulie în Parcare la Iulius Mall.
Holi, unul dintre cele mai vechi festivaluri din India, este un festival de primavară ce simbolizeaza victoria mistica a binelui împotriva răului. În această zi nu exista bariere de gen, vârstă și statut social!

La festival vă asteaptă un line-Up impresionant pentru care: Milk & Sugar, Stefan Biniak,Rosario Internullo, Adrian Eftimie, Virgil, Sllash & Doppe, Shut Up, A.N.N.A și Bodo Neumann care vor energiza publicul din fața mall-ului.

Poate cea mai interesantă parte a festivalului o reprezintă ”Pudra Holi” (produsă în Germania) care se află sub un control strict al calitătii și nu este nocivă pentru sănătate. Sub forma unor microparticule complet inofensive, compusul din faină de porumb și colorant alimentar poate fi achizitionat în șase combinații de culori (galben, roșu, albastru, verde, magenta și purpuriu).

Bilete găsești la standul Stud Pass din Iulius Mall ( aceste bilete beneficiază de o mică reducere pentru studenți și elevi), de asemenea mai poti achiziționa bilete online de aici, dar și la telefon 0746/706.411 , 0751/601.758
Pe 12 Iulie dăm culoare Iașului - Participă și tu!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter