23 feb. 2011

O CuRsA Cu PeRiPeTii 2011



               VA Prezint In Pozele ce urmeaza o zi din viata unui elev atunci cand soseaua nu este curăţată.
Bataie de joc oare de ce platin abonamente ca sa impingem autobuze ?
Unde Merg banii nostri pentru ca in autobuze noi nu investesc cei din AUTOGARA BACAU? 




Dupa ce situatia este asa cum este din cauza zapezii, soferii autogarii Bacau dau dovada de un “profesionalism” iesit din comun.

Miercuri, 23 februarie, autobuzul care trebuia sa plece din Faraoani la ora 07:00 cu elevi, a ramas blocat la intoarcerea in jurul monumentului. Dupa ce cativa elevi au incercat sa impinga autobuzul, in cateva zeci de minute a aparut si un utilaj de dezapezit care a ajutat autobuzul sa-si restabileasca traseul. Dar…surpriza…Nici nu au inceput bine sa urce elevii si a aparut urmatorul autobuz care urma sa plece la ora 08:00.

Soferul nr. 2(care a ajuns ultimul) a inceput sa strige la soferul nr.1 suparat fiind pe faptul ca acesta se afla inca in Faraoani: “Inca esti aici? De ce nu ai plecat? Inchide usile si pleaca imediat. Si nu cumva sa iei vreun client de pe traseu”

Precizez faptul ca soferii apartineau aceleiasi firme de transport.

Soferul nr.1, fiind mai nou, a inchis usile, lasand in statie pe cei care mai aveau de urcat si a plecat. Nu mica a fost surpriza cand, la ora 08:00, soferasul nostru a constatat o mica defectiune la autobuz la nu stiu ce instalatie plus franele care nu mai functionau.

Asa se face ca soferul nr.1 a fost nevoit sa se intoarca sa ii ia si pe ceilalti navetisti care asteptau in statii, bineinteles dupa ce si-a dus la bun sfarsit prima cursa.
TeXt  By Daniel 




       7:25













                                   7:30



 7:44







                     


                   7:32 













                         8:23
Afara din Faraoani cu toate jafurile de autobuze

6 comentarii:

  1. Bataie de joc, nu altceva!
    Lucian... invata sa scri coerent daca tot ai un blog!

    RăspundețiȘtergere
  2. va explic eu cum sta treaba...astia de la autogara cand fac angajari verifica IQ pretendentului....dk depaseste IQ unei gaini este automat respins......cel putin asta sa dedus din povestea de azi dimineata(si eu eram acolo)...soferi se cearta unul pe altul.....suna unu dupa altul sa vina sa il inlocuiasca si ala pleaca dup jum de ora dup ce a fost sunat....haos total...si in cotet ii mai multa organizare....oricum dk era azi dimimeata unu care sa ii arate ca bataia doare nu mai faceau ei treaba asta....si-au luato in cap...

    RăspundețiȘtergere

 
Site Meter