8 feb. 2011

12 FeBrUaRiE @ PuYa In CLuB PRiViLeGe


 Accesul va fi:
 - Liber pentru fete
 - 10 lei pentru baieti pana la 23:30
 -15 lei pentru baieti dupa ora 23:30
 ReZeRVari 0720.847.847




Puya, pe numele sau Dragos Gardescu, s-a nascut pe 22 iulie 1979, in Bucuresti. A crescut alaturi de cei trei frati ai sai in cartierul Balta Alba, Salajan, invatand de mic "regulile nescrise ale strazii".

Puya a avut de tanar preferinte muzicale ca: 2 Pac,50 Cent,Snoop Dogg, Eminem, Dr.Dre.

In 1996 l-a cunoscut pe Tudor Sisu si au infiintat formatia La Familia, care s-a bucurat de mare succes la public si in scurt timp, cei doi cantau in deschiderea concertelor BUG Mafia.

Puya a cantat ca solist intr-o piesa a celor de la BUG Mafia, "Pana cand moartea ne va desparti", care s-a detasat de tot ce era pana in acel moment pe piata din Romania.

La Familia si-au gasit propriul stil, fara sa caute facilul si au inregistrat primul album "Baieti de cartier", care a avut mare succes.

Un videoclip care zice multe despre ceea ce vor baietii de la La Familia a fost "Tupeu de borfas", urmat apoi de "Nicaieri nu-i ca acasa".

Urmatoarele albume: "Nicaieri nu-i ca acasa", "Bun venit in paradis", "Dumnezeu e baiat de cartier (oare?)" le-au consolidat imaginea lui Sisu si Puya.

Au urmat albume extrem de bine "inchegate" muzical si la fel de bine vandute: "Familiarizeaza-te", "Ca la noi -EP", "Punct si de la Capat", "Foame de bani".

La Familia a avut neintelegeri grave cu cei de la BUG Mafia, care au inregistrat numele formatiei in "contul" lor. Astfel cei doi baieti nu au mai putut folosi "La Familia", intitulandu-se simplu: Sisu&Puya.

In 2003, Sisu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru consum si trafic de droguri de mare risc, insa viata merge mai departe.

Puya a continuat activitatea muzicala, iar acum cei doi baieti sunt hotarati sa o ia de la capat, indiferent ce se comenteaza la adresa lor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter