21 feb. 2011

26 FeBrUaRiE Mossano & Ella Rose @ Privilege Club

 Datorita unor probleme de sanatate ale artistei: Ella Rose ,
Evenimentul ce urma sa aiba loc Sambata aceasta ( 26 Februarie ) in speta: "Mossano & Ella Rose @ Privilege Club" este anulat , urmand a fi sustinut pe viitor




Privilege Club te invita in aceasta Sambata ( 26 Februarie ) la:

Mossano – aka Lucian Mosanu este un proiect semnat David Deejay, singurul proiect “fara cuvinte” ce a reusit sa atraga atentia asupra lui prin originalitate si stil. Piesa “Indianotech” se bucura de un mare succes, atat in tara, cat si peste hotare, fiind licentiata in – Belgia, Olanda, Luxemburg, Italia, Grecia, Turcia, Germania, Austria, Elvetia.
În 2009, Mossano a lansat Indianotech, o melodie care încă se difuzează intens la posturile de radio din România şi care a strâns peste 1.000.000 vizualizări pe Youtube.
Asadar, Sambata 26 Februarie , Privilege te asteapta sa canti “Zingarinho” impreuna cu Mossano pe ritmuri de indiano-tech.

http://www.mossano.ro/

Acum ~3 luni , Ella Rose a filmat impreuna cu Ginno Manzotti, videoclipul single-ului "No You No Love". Anul trecut v-am prezentat o varianta nefinalizata, melodia fiind produsa de David Deejay. Anul acesta, pe la sfarsitul verii, in agusut, Gino Manzotti a lansat melodia pe Vibe FM, cu un sound mai fresh, specific Dj Project, presupunand ca de masterizare s-a ocupat maestrul Thomas Gold.

Cat despre videoclip, filmarile s-au tinut la studiourile Stage Expert, regizor fiind Dragos Buliga. Este un videoclip, destul de interesant. Fara alte comentarii mai jos puteti viziona videoclipul piesei "No u No Love" de la Ella Rose si DJ Gino Manzotti

http://www.youtube.com/watch?v=fwT5z6IBIUs

http://www.topuriradio.ro/top-radio-zu-most-wanted/Ella-Rose-feat-Gino-Manzotti-No-u-no-love

Intrarea:
- 10 RON pana in ora 00:00
- 20 RON dupa ora 00:00

Warm-up: Dj Juniorr
REZERVARI: 0720 847 847
WEB: http://clubprivilege.ro/#/News | office@clubprivilege.ro

Privilege Club - "Si Distractia are Stil!"
http://clubprivilege.ro/#/News

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter