28 iun. 2012

14-15 Iulie Bacau StreetBall Challenge 2012


Cea de-a doua editie a turneului Bacau StreetBall Challenge va avea loc in perioada 14-15 iulie 2012. Inscrierile vor avea loc pe site-ul competitiei, incepand cu 1 iulie. STEP Bacau si Divanul AdBlog pregatesc o editie mai spectaculoasa decat in 2011, cu multe premii pentru spectatori, surprize, muzica si cateva noutati demne de luat in seama.



In ceea ce priveste premiile puse in joc, va anuntam cu mare placere ca echipa care va castiga Bacau StreetBall Challenge va reprezenta Romania la turneul VIP din Cehia – “Prague International Streetball Cup” din 2013, unde se vor bate cu alte 15 echipe pentru titlul de cea mai buna echipa din Europa. Anul acesta, castigatorii BSC 2011 – Pensionarii Asigurati – se pregatesc deja pentru turneul din Praga, ce va avea loc pe 30 iunie – 1 iulie 2012. Sa speram ca vor participa la Bacau StreetBall Challenge 2012 cu medaliile de la Praga la gat. Nu vor lipsi premii speciale de la sponsorii nostri pentru toate echipele de pe podium si pentru castigatorii concursurilor speciale de Slamdunk, libere, 3 point shootout, etc.



De asemenea, anul acesta am pregatit si o noua categorie – OPEN MIX, unde fiecare echipa va trebui sa aiba obligatoriu in componenta o fata. Nu vor lipsi clasicele OPEN si JUNIOR, unde batalia va fi pe cinste. Asa ca nu va faceti planuri pentru weekend-ul 14 – 15 iulie! Va asteptam pe situl nostru si pe pagina de facebook pentru ultimele noutati si pentru concursuri de la sponsorii nostri!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter