6 sept. 2012

Videoclip Mandinga - Papi Chulo


Elena, solista trupei Mandinga, trece printr-o noua poveste de dragoste. Mai pasionala, mai intensa si … in mai multe locuri din lume. Este scenariul noului videoclip Mandinga - “Papi Chulo” a carui lansare oficiala a avut loc duminica, 9 septembrie. Inelul din videoclipul “Zaleilah” se gaseste si in noua poveste, el fiind declansatorul evenimentelor. Doar ca Elena se desparte de inel si altcineva din Mandinga va trai de data aceasta toate senzatiile magice pe care le trezeste obiectul in purtatorul lui.

Noul extras pe single de pe albumul “Club de Mandinga”, “Papi Chulo”, a avut premiera videoclipului exclusiv online, pe pagina de Facebook MANDINGA OFFICIAL si pe YouTube. Filmarile au inceput inca din luna mai si s-au finalizat in urma cu putin timp, regizorul Florin Botea construind un scenariu complex care-i urmareste pe cei sapte muzicieni din trupa Mandinga in Azerbaidjan si Creta. Doua locuri exotice, cu imagini surprinzatoare si o atmosfera care completeaza perfect mesajul optimist al piesei “Papi Chulo”.

“Abia asteptam sa vedem si noi videoclipul in forma finala. Vom avea parte de aceasta surpriza in acelasi timp cu fanii nostri pe pagina de Facebook Mandinga. Au fost multe locuri de filmare, multe cadre care-ti taie respiratia, am imbracat tinute superbe si sunt nerabdatoare, alaturi de colegii din Mandinga, sa vad reactiile fanilor nostri. Pentru ca am avut parte de un sprijin incredibil pe Facebook, Twitter, YouTube si pe siteurile muzicale, din respect pentru fanii nostri care ne-au fost alaturi aici, am decis sa lansam intai videoclipul online”, declara Elena Ionescu, solista Mandinga.

Dupa premiera online de duminica a videoclipului “Papi Chulo”, acesta va putea fi urmarit in scurt timp si pe posturile muzicale romanesti si straine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter