20 sept. 2012

iOS 6

După cum bine știti odată cu lansarea noului iPhone cei de la Apple au lansat si nou sistem de operare iOS 6 care va fii disponibil pe toate terminalele Apple
In această dinineața am realizat si eu update-ul de la iOS 5.1.1 la iOS 6 iar pana in momentul de fata iata cateva deosebire pe care le-am descoperit.

Au imbunatatit telefonia

Interfata modului de telefonie este un lucru la care cei de la Apple nu au prea lucrat de-a lungul updatu-rilor sistemului de operare dar iata ca acum au realizat o serie de imbunatatiri.Inainte de iOS 6 atunci cand primei un apel  aveai o singura optiune aceea de a raspunde iar acum avem un buton care actioneaza optinuni multiple precum: ”Decline” „Answer” „Reply with Message ” si „Remind Me Later”

Apple Maps

După cum bine stiti Apple a renuntat la serviciile de cartografiere ale Google pentru o versiune a hartilor  dezvoltate de ei , dar se pare ca au facut cea mai mare greseala pe care au putut-o face deoarere utilizatorii care erau obisnuiti cu folosirea serviciilor de la Google Maps sigur vor avea toate motivele sa se ia cu mainile de păr
Deocamdata nu am descoperit pozitionari gresite ale strazilor in Bacau si in  apropierea lui dar am observat ca nu toate stăzile au nume .

Do not Disturb

O aplicatie nouă care mie imi place .Ce face ea?
Iti opreste toate notificarile sonore in timpul unui interval orar de exemplu intre 22:00 - 06:00, de multe ori am fost deranjat noaptea de notificarile de la CSR Racing care iti aminteste ca ai fost provocat la o cursa , sau atunci când primesti un mail .
Aceasta aplicatie o gasesc foarte  utilă.


YouTube

Aplicatia pentru YouTube inainte de iOS 6 era deja preinstalat pe toate terminalele Apple dar acum aplicatia a fost scoasa deoarece era una invechită,astfel cei de la YouTube au dezvoltat o aplicatie noua care poate fii downloadata din  App Store.


Passbook

Passbook este o aplicatie interesanta deoarece permite să păstrezi în același loc, pe smartphone, cărțile de îmbarcare pentru avion, biletele de cinema, cupoanele de reduceri la diferite magazine, cardurile de fidelitate, etc. Cu Passbook poți scana iPhone-ul sau iPod-ul Touch pentru a face check-in-ul înaintea unui zbor. De îndată ce intri în aeroport, cartea de îmbarcare a va apărea automat în Lock screen, facilitând procesul de check-in. Totodată, dacă poarta de îmbarcare se schimbă, pe ecran informația va fi actualizată automat, astfel că vei știi imediat unde trebuie să te duci.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter