23 ian. 2014

În weekend la Brasov are loc Congresul National de Salsa


In weekend Salsa Picante şi Academia de Dans vă invită la Braşov, la a 8-a reuniune anuală a şcolilor şi dansatorilor de salsa din România, numită începând din 2011 - Congresul Naţional de Salsa!

Din 2007, de la prima ediţie a Festivalului Naţional de Salsa, numărul dansatorilor, instructorilor şi a şcolilor de salsa participante a crescut an de an, şi datorită lor Festivalul a ajuns la maturitatea unui Congres. Anul trecut numărul celor prezenţi a depăşit 2000, iar în 2014 ne aşteptăm la o prezenţă şi mai numeroasă.

Congresul Naţional de Salsa dezbate strategia de promovare şi dezvoltare a reţelei şcolilor de salsa din România. Situat în centrul ţării, Braşovul atrage la acest Congres toate şcolile de salsa din ţară, fiind un bun prilej de întâlnire pentru dansatori, de promovare a instructorilor din ţară şi nu în ultimul rând un prilej de mediatizare a dansurilor sociale.

A 8-a ediţie a Congresului Naţional de Salsa aşteaptă iubitorii de salsa cu:
- 4 săli spaţioase pentru workshopuri: Lobby Hall, Sala Mare şi două săli de conferinţă mari, Europa 3 şi Europa 2 cu peste 45 de ore de worskhopuri susţinute instructorii de salsa din ţară   - concurs de salsa Jack&Jill cu premii valoroase, showuri spectaculoase prezentate de şcolile participante
- 4 nopţi de salsa&bachata&kizomba party în incinta Hotelului Aro Palace : joi (Preparty) în Sala Mare, vineri şi sâmbătă în trei săli în paralel (Lobby Hall, Sala Mare, Salonul Verde) şi duminică seara în Lobby Hall
- Concert live - pentru a treia oară la Braşov, concert salsa susţinut de trupa TUMBAITO (Bulgaria)
- Întâlnirea anuală a reprezentanţilor şcolilor de salsa din România (dezbateri legate de Federaţia Română de Salsa şi anunţarea evenimentelor de salsa din România care vor avea loc în 2014) 
La eveniment vor participa peste 40 de scoli de dans din toată țara!!!! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter