2 apr. 2014

Vezi cum arată Auchan Bacău (foto+video)

Astăzi (02.04) începând cu ora 13  am participat la conferința de presă destinată deschiderii noului hipermarket Auchan Bacău, la care au fost prezenți și viceprimarul Bacăului Vasile Tescaru, Directorul de Marketing Auchan Romania, Ender Gazi Director Magazin Auchan Bacău, dar și Ioana Tosa Director Regional, Regiunea Nord.
 
Auchan Bacău, este cel de-al 28-le hipermarket al companiei și cel de-al treilea din Moldova și își așteaptă clienții începând de joi, 3 Aprilie ora 10:00. :D

Transformarea magazinului Real în Auchan a durat 10 zile și a constat în  modificări tehnice și comerciale, cum  ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare (acum culoarele sunt mai late și ai mai mult loc), îmbunătățirea confortului clieților, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor (foarte multe persoane sub 30 de ani ) și introducerea comerțului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi și adaptate de produse, la preturi foarte mici (am văzut huse de telefoane începând de la 6 lei, tablete de la 199 lei, bere la 0,330 ml 1.01 lei, pateu la 0.95 lei, 500 gr de ciuperci 5 lei, servețele umede 2.5 lei  etc)

Noul magazin are o duprafață netă de vânzare de 6300 de mp, si oferă o gamă de peste 55.000 de produse. Auchan ofera tarnsport gratuit până la magazin pe 4 trasee (Auchan- Narcisa, Auchan - Nord, Auchan - Autogara, Auchan - N. Bălcescu).

Pe lângă lucrurile menționate mai sus am participat și la ora 17 la o sesiune de cumpărături unde am aflat că toți colaboratorii Auchan Bacău vor primi un bonus de 50 % la următorul salar!!!!   :D











0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter