14 apr. 2016

Tare Aş Ajuta Un Copil 2.0

După ce anul trecut împreună cu colegii mei de la marketing am realizat proiectul „Tare Aş Ajuta Un Copil ” prin care am ajutat 50 de copii din satul Coloneşti, iată ca a venit rândul celor de anul acesta să realizeze o companie socială.  

Se pare că am avut impact, iar colegii de anul acesta  ne-au cerut acordul să folosească numele campaniei şi cu această ocazie să ajute la rândul lor un număr de 25 de copii din satul Fulgeris, comuna Pănceşti (zonă defavorizată din punct de vedere socio-economic şi educaţional), pentru a avea un trai mai bun.

Astfel, până pe 18 aprilie 2016, aceştia  încearcă să strângă cu ajutorul nostru hăinuţe, încălţăminte, rechizite sau orice alt lucru care le-ar putea fi de folos.


Toate aceste demersuri se vor  concretiza printr-o vizită finală a echipei de proiect pe data de 20 Aprilie, la şcoala din comună Pâncești, unde vor fi înmâna copiilor pachetele colectate şi mai mult decât atât, vor fi desfăşurate o serie de activităţi cu caracter non-formal şi informal.

Prin acest proiect, încercăm să tragem un semnal de alarmă în ceea ce privește numărul mare de copii care se află sub semnul sărăciei (în România cifrele depășesc 200.000 de astfel de cazuri) - Codrin Iuganu


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter