7 sept. 2010

CoNcUrEnT PeNtrU vW GoLf

Chevrolet Cruze hatchback
Iată şi Cruze-ul în 5 uşi!
Printre cele patru premiere mondiale de la Salonul Auto de la Paris 2010 se va număra şi Chevrolet Cruze hatchback, un model ce va putea fi achiziţionat de pe pieţele din Europa chiar de la mijlocul anului 2011.


Versiunea în 5 uşi a cunoscutului model Chevrolet Cruze va fi dezvăluită pentru prima dată la Salonul Auto de la Paris, pe 30 septembrie. Acesta este o altă dovadă privind intenţia mărcii Chevrolet de a oferi mai multă valoare în schimbul preţului, în cadrul principalelor segmente auto din Europa. Prin introducerea noului hatchback Cruze, clienţii au acum la dispoziţie un stil alternativ de caroserie pe lângă sedanul tradiţional, iar Chevrolet a stabilit noi standarde printr-un autovehicul care oferă o valoare de nivel mai înalt în comparaţie cu unii dintre concurenţii săi cu mai multă experienţă în acest segment.





Conform spuselor lui Wayne Brannon, preşedintele şi directorul general al Chevrolet Europe, potenţialul de a satisface cerinţele mai multor clienţi este semnificativ. "Cruze se dovedeşte a fi o reală poveste de succes. Vindem acest model în 70 de ţări din toată lumea şi, recent, acesta a depăşit modelul Aveo, devenind cel mai bine vândut autoturism al mărcii la nivel mondial." "Modelele hatchback joacă un rol critic pe numeroase pieţe. Întregul segment compact din Europa constă în aproximativ 4,8 milioane de unităţi, care reprezintă peste un sfert din întreaga piaţă, iar modele hatchback reprezintă aproximativ 65% din acest volum. Prin urmare, aşteptaţi-vă să observaţi o creştere a activităţii comerciale în anumite regiuni, ceea ce va transmite mesajul că Chevrolet este acum un jucător serios şi de top în Europa."




Chevrolet Cruze hatchback păstrează aceeaşi "postură" dinamică ca şi sedanul, dar cu o linie fluidă şi atrăgătoare a acoperişului, caracteristică pentru un coupe, şi consolelor scurte atât în faţă cât şi în spate. Caroseria acestuia va oferi aceleaşi reacţii rapide pe şosea, fiind construită cu ajutorul noului sistem de şasiu integral (BFI), completat printr-o reglare de ultimă generaţie a componentelor şasiului. Utilizarea sistemului BFI are drept rezultat niveluri înalte de stabilitate şi rezistenţă. Portbagajul are un volum de aproape 400 de litri şi va fi disponibil cu o banchetă spate rabatabilă fracţionat 60/40.

Noul model în 5 uşi va fi pus în vânzare în toată Europa la mijlocul anului 2011, iar preţurile vor fi anunţate aproape de data lansării.
SuRSa Promotor.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter