14 sept. 2010

Virtual Racing Academy

Ferrari a lansat Virtual Racing Academy




VIDEO: Vei fi tu cel mai bun pilot virtual de Formula 1?
Ferrari a lansat cel mai tare joc online de Formula 1, Ferrari Virtual Academy, un simulator care te va ajuta să-ţi dezvolţi talentul de pilot cu ajutorul lui Giancarlo Fisichella.


Pentru a putea începe acest joc, vei scoate mai întâi din buzunar 14,90 euro, iar asta doar pentru primul circuit, Fiorano. Aici vei putea concura cu orice jucător de pe glob care şi-a downloadat la rândul său jocul de pe site-ul www.ferrarivirtualacademy.com.

După ce ai terminat cu Fiorano, următoarele două circuite vor fi Mugello şi Nurburgring, acestea putând fi downloadate la un preţ de 9,90 euro per circuit. Iar fiecare cursă în parte vei putea să te înscrii cu cel mai bun timp scos pe tură, iar, în fiecare săptămână, Ferrari îl va premia pe cel mai bun.

Monopostul cu care vei concura va fi o replică a lui Ferrari F10, creat după toate caracteristicile maşinii reale, acordându-se o atenţie deosebită şi la cele mai mici detalii ale cockpit-ului, cu deosebire volanului şi comenzilor. Cu această ocazie, vei avea posibilitatea să vezi cum arată într-adevăr un centru de comandă Ferrari, protejat până acum de ochii lumii.

Cel mai important este că, la sfârşitul competiţiei, cei mai rapizi piloţi vor câştiga o deplasare până la Maranello şi vor lua parte la un curs Ferrari Driver Academy.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter