20 sept. 2010

Crosul Loteriei Romane in Bacau

Crosul Loteriei Romane in Bacau


Municipiul Bacau este unul dintre cele cinci orase in care, pe 3 octombrie, va avea loc, simultan, Crosul Loteriei Romane – actiune care a ajuns, in acest an, la a XIII-a editie. Celelalte orase sint Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca si Timisoara. In Bacau, startul competitie va fi dat la ora 11,00, din fata statuii lui Stefan cel Mare si Sfint, din Centru. Inscrierile la competitiei – ne-au informat organizatorii – se fac in intervalul orar 8,00 – 10,45, la punctele special amenajate. Participarea la competitie este libera.
In fiecare din cele 5 orase, premiile acordate, in functie de categoria de participanti, constau in:
1) seniori si senioare: Autoturism – locul I, Home Cinema plus TV LCD – locul II; Camera video – locul III; Camera foto – locurile IV si V.
2) juniori si junioare: Scuter – locul I, TV LCD – locul II; Bicicleta – locul III; Camera foto – locurile IV si V.
3) copii (baieti si fete): Laptop – locul I, Camera video – locul II; Bicicleta – locul III; Camera foto – locurile IV si V.
4) veterani si veterane: TV LCD – locul I, Bicicleta medicala – locul II; Camera video – locul III; Camera foto – locurile IV si V.
5) persoane cu dizabilitati: Laptop – locul I, (barbati si femei); TV LCD – locul II; Camera video – locul III; Camera foto – locurile IV si V.
De asemenea, se va acorda cite un premiu constind in cite un TV LCD primelor trei catedre de sport ale scolilor/liceelor din Bacau care reusesc sa atraga cei mai multi elevi participanti la Crosul Loteriei Romane – editia 2010. Totodata, primii 2.000 de participanti care trec linia de sosire vor primi gratuit cite un tricou din partea Loteriei Romane.
Distanta care urmeaza a fi parcursa este de aproximativ 4 km. Pentru organizarea in conditii regulamentare a concursului, Compania Nationala Loteria Romana colaboreaza si cu Directia Judeteana pentru Sport, precum si cu Primaria.

Sursa: ziaruldebacau

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter