29 ian. 2011

12 FeBrUaRie In ClUb ZeBrA


LAND OF TRANCE VALENTINE'S EDITION PRESENTS:

CLAUDIA CAZACU


Claudia Cazacu, primul si singurul dj roman din Top 100 DJ Mag, dar si singura femeie din clasament -dj-ita nr. 1 a lumii-, vine sambata, 12 februarie 2011 sa mixeze in Club Zebra din Bacau, in cadrul unui eveniment din seria Land of Trance.
Line-up:Claudia Cazacu
             Rosky
             Kristofer
Nascuta in Romania si stabilita in Londra, UK, Claudia Cazacu este o figura cunoscuta pe scena trance mondiala, mixand alaturi de dji ca Armin van Buuren, Sander van Doorn, Tiesto, Judge Jules, Paul van Dyk sau Eddie Halliwell si realizand productii de top, printre care putem sa mentionam Freefalling (feat. Audrey Gallagher), Timelapse, Contrasts (with Sied van Riel), Size Zero, Lekker si Quatrain 2. Claudia detine si un label trance, Couture, imprint al gigantului Spinnin' Records.
La inceputul anului 2010, Armada a lansat compilatia Worldwide Trance Sounds 2010 - Vol. 2 mixata de ea. Ultimele single-uri Claudia Cazacu se numesc Valley Of The Kings, Rain, Cafe del Mar, Translucent, Solar Flare, Quatrain 3 & 4, etc. Lanseaza si cu Spinnin, si cu Armada, dar si cu label-ul sau Couture.
BILET: 20LEI ALL NIGHT

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter