2 mai 2011

Ilknur Pintilie ATaCaTa In DiReCt

Jurnalista Ilknur Pintilie efectua o transmisiune în direct din Vama Veche, moment în care un vamaiot s-a apropiat de ea și a placat-o ca la rugby. Transmisiunea a fost întreruptă. Şi corespondentul Realitatea TV Adrian Olariu a fost agresat duminică, la Vama Veche.

"Nu îmi dau seama dacă a vrut să facă o glumă sau ce intenţie a avut. A apucat-o de picioare şi a trântit-o pe burtă. A căzut, iar operatorul a aruncat camera ca să alerge după individ“, au declarat pentru "Adevărul de Seară“ Constanţa martori ai incidentului.

Ilknur Pintilie (31 de ani) este însărcinată în patru luni. Jurnalista a fost nevoită să renunţe la transmisiune, fiind dusă la spitalul din Mangalia pentru un control medical de urgenţă. Se pare că este o modă atacarea jurnaliştilor la Vama Veche, Şi reporterul Realitatea TV, Adrian Olariu, a fost agresat în timp ce îşi pregătea o transmisiune.

Polițiștii s-au autosesizat cu privire la incidentul de pe plaja din Vama Veche căruia i-a căzut victimă jurnalista de la PROTV. Comandantul Poliției Mangalia, comisar șef Nicolae Pescaru a spus că se pare că a fost vorba de doi agresori care au trântit-o pe jurnalistă la pământ. ”Unul dintre ei și un martor au fost deja aduși la sediul Poliției Limanu pentru audieri. Am cerut și imaginile ca să vedem despre ce este vorba”, a afirmat șeful Poliției Mangalia. În funcție de gravitatea stării jurnalistei agresorii riscă dosar penal pentru vătămare corporală sau o amendă, scrie adevarul.ro.

1 comentarii:

 
Site Meter