14 mai 2011

New single: Ellie White – Power Of Love


Ellie White lansează o piesă în limba engleză, cu titlul „Power of Love”, despre care spune: „Am simţit nevoia ca şi în această piesă să cânt despre iubire, pentru că în iubire ne regăsim cu toţii, ne dă aripi, iar puterea ei poate depăşi orice bariere. La aceasta piesă am lucrat cu Laurenţiu Duţă, un compozitor extraordinar şi un om deosebit alături de care lucrez întotdeauna cu mare placere”.

Cu această ocazie, artista dă startul campaniei cu acelasi nume „Power of Love / Puterea iubirii”, campanie care îşi propune să celebreze iubirea şi care va începe pe 18 mai şi se va încheia pe19 iunie 2011. „Power of Love m-a inspirat să dedic perioada următoare iubirii, aşa că toţi cei care mi se alătură pe Facebook vor avea parte de multe premii şi surprize ” spune Ellie. Laurenţiu Duţă spune despre colaborarea cu Ellie White: “Mi-a facut o reală plăcere să lucrez cu Ellie, consider că este una din cele mai bune voci din România, iar amprenta ei este inconfundabilă.”

„Power of Love” este înregistrată la casa de discuri Roton şi va putea fi ascultată începând de astăzi pe canalul oficial al Roton Music, pe www.elliewhite.com, dar şi pe pagina de Facebook Ellie White, unde fanii pot fi la curent cu activitatea artistei. Filmările pentru videoclipul „Power of Love”vor avea loc la începutul lunii iunie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter