25 mai 2011

Sunrise Inc - Yanna

Daca vara trecuta ritmul celor mai tari petreceri era dat de “Lick Shot”, iar “Still The Same” si-a cucerit publicul inca din momentul lansarii, acum, Sunrise INC ies la inaintare cu “Yanna”.
Noul single al celor 3 baieti, o piesa fresh si plina de energia noptilor de vara, este inspirat din folclorul balcanic si ii va surprinde placut pe toti fanii genului “clubbing”.
“Dupa ce am sustinut o serie de concerte in Bulgaria, ne-am oprit sa mancam, iar in difuzoarele localului se auzea o piesa interesanta, din folclorul bulgaresc. Si asa s-a nascut Yanna, pe baza acelui sample care suna genial”, povesteste Silviu, Sunrise INC
“Nu Yanna trebuia sa fie urmatorul single, dar feedback-ul pozitiv pe care l-am primit atat la concertele din Romania, cat si la cele de afara ne-au facut sa ne schimbam planurile”, continua Adi, Sunrise INC
Silviu, Adi si Mihai, adica Sunrise INC se declara foarte multumiti de rezultat si spera ca succesul frumoasei “Yanna” sa il depaseasca pe cel al anterioarelor single-uri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter