6 oct. 2011

STEVE JOBS a Murit


Steve Jobs a murit la vârsta de 56 de ani, anunță pe site-ul oficial Apple. Deși nu a fost precizată cauza exactă a morții sale, era bine știut faptul că Jobs suferea de mai mulți ani de cancer. El a suferit o intervenție chirurgicală pentru cancer pancreatic în 2004, a primit un transplant de ficat în 2009 și și-a luat trei concedii medicale, înainte de a demisiona în luna august.

"Apple a pierdut un vizionar, un geniu, iar planeta a pierdut un om impresionant. Cei care am avut norocul să lucrăm cu Jobs am pierdut un prieten drag și un mentor. Steve Jobs lasă în urmă o companie pe care doar el o putea crea și spiritul lui va rămâne pentru totdeauna creatorul ei", apare în comunicatul oficial Apple.

"Suntem profund îndurerați să vă anunțăm că Steve Jobs a decedat. Strălucirea lui Steve, pasiunea și energia sa au reprezentat sursă a nenumărate inovații care îmbogățesc și îmbunătățesc viețile noastre. Lumea este incomensurabil mai bună datorită lui Steve", se arată într-un comunicat Apple, citat de mashable.com.

Apple vă ofera șansa să vă luați adio de la Jobs prin intermediul unei adrese de e-mail unde vă puteți trimite condoleanțele: rememberingsteve@apple.com
Chiar și Google a lăsat deoparte rivalitatea și îl comemorează pe Steve Jobs ↓ 
Sursa Libertatea.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter