25 oct. 2011

Ziua ReCoLTei Faraoani 2011


Duminica, 23 octombrie, a avut loc o traditionala ziua a recoltei, o zi de multumire pentru recolta de anul acesta.
Dupa celebrarea litughiei solemne, tinerii comunitatii, membrii Kolping si Actiunea Catolica, dar si alti tineri si adulti, au pregatit un mic program artistic.
Au inceput un grup de adulti…sau mai mult adulte, deoarece erau doar femei, cu un cantec al legumelor. Apoi prezentatorii Ciceu Sebastian si Antal T. Lucian au primit reprezentantii celor 10 sectoare ale satului care s-au prezentat cu carutele impodobite cu fel de fel de legume si fructe care au iesit mai bine anul acesta. Toti oamenii au primit cate un pix si o bucata de hartie pe care au putut sa voteze sectorul preferat. Dupa ce au fost prezentate toate sectoarele un grup de 10 copii au cantat la chitara un cantec cu cateva strofe improvizate, facute specific satului nostru. A urmat o sceneta, de asemenea improvizata, una comica, la care lumea a ras destul de mult, in care a fost aratata situatia din zilele noastre, adica “in timp ce unii se roaga, altii fura”.
Dupa sceneta au fost premiate toate sectoarele, urmand parintele paroh care a incheiat sarbatoarea cu un cuvant de multumire tuturor care au ajutat la organizarea evenimentului dar si celor care au ramas sa vizioneze cele pregatite.
Sursa Faraoani.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter