25 ian. 2013

O zi la UPU Bacau



Pornesc agale pe strada ... dupa o trezire brusca si un dus mai mult rece decat cald!
Ma urc in autobuz.. azi am prins loc in picioare. Dupa o calatorie  de vreo 40 de minute ajung greu dar sigur la Upu!
Un miros si o atmosfera perfida patrunde in mintea mea.. ma schimb in hainele de spital si imi iau locul de langa scaunul domnului doctor..
Astept primul nenorocit care are nenorocul sa intre pe usa.... Intr-un final apare.. capul spart si 2 coaste rupte...Il suturez si il bandajez...
Vrea sa ma mituiasca.. accept. suntem in romania ce dracu.. Dupa alte 2 babe lesinate si alte fracturi am in sfarsit un moment de respiro si merg la masa.. jos la vestiare e o atmosfera de morga amestecata cu bucuria unei nunti intre gurile flamande si mancarea cu prea multe E-uri.. Ma intorc inapoi pe sectie unde gasesc intinsa pe pat o baba schizofrenica iar pe targa un tip cu o alcolemie ce ar imbata 3 tipi solizi la un loc.... dupa ce îi recoltez sange şi îl leg zdravăn imi indrept atentia spre duduia ce statea linistita oarecum pe pat. Doctorul ma indruma in timp ce eu ii fac controlul si incerc sa descifrez limbajul codat pe care in vorbeste doamna.... intre timp aflu ca doamna si-a dat foc la casa si urla in gura mare ca politia ia transat fiul ingropandul in 2 locuri.. sub casa ei si sub sediul politiei... in mintea ei politisti i-au dat foc la casa pt a pune mana pe tabla de pe casa sa o puna pe sediul politiei.. la vederea organuliui de politie.. tanti ioana caci asa o chema a facut un scandal nuclear ce a fost dezamorsat de o fiola de ketamina. In fine.. ziua mea se termina la ora 2 cand scap izbavit de toate ororile sectiei de primiri urgente!
Sebastian Ciceu(stagiar)

1 comentarii:

 
Site Meter