18 iul. 2013

Vine vs Instagram


Sigur aţi dat din întâmplare peste ele şi poate vă întrebaţi de unde vin şi ce e cu ele. Astăzi vom vorbi despre "Vine". 
"Vine" este o aplicație mobilă deținută de Twitter, care permite utilizatorilor să creeze și să posteze clipuri video. Clipurile video create cu "Vine" au o lungime maximă de 6 secunde. Deși aplicaţia a fost disponibil inițial doar pentru dispozitive iOS, Twitter a lucrat la aducerea acesteia pentru alte platforme, astfel fiind  lansat  pe 03 iunie 2013 si pe Android  pentru dispozitivele cu  versiunea 4.0 sau mai mare. Micile clipuri fac furori pe net cu sute de mii de "Like"-uri pe Facebook si mii de "Share"-uri. 
 De asemenea Instagram a lansat  pe platforma sa o aplicatie pentru materiale video, dar care cuprinde un spatiu de 15 secunde. Deci, ce înseamnă acest lucru pentru "Vine"? În cele din urmă, concurența ar trebui să dea utilizatorilor motive de entuziasm, indiferent dacă va place aplicatia celor de la Twitter sau sunteţi un Instagrammaholic. 

Baza de utilizatori Instagram este în mare parte alcătuită din persoane care îşi documentează picioarele, cafeaua şi animale de companie, "Vine" a atras însă un grup de utilizatori care sunt hotarati să dea curs provocărilor stabilite în app şi să folosească cele 6 secunde creeand o poveste. 
Lăsând competiţia la oparte amândoua aplicatii scot pe bandă rulantă videoclipuri amuzante care strang sute de mii de view-uri.
Sebastian Ciceu


Night Shoot ~ LuCyFeR93 
Poze spion cu noul Duster 2014 ~ LuCyFeR93
Acte necesare pentru înscrierea la facultate ~ LuCyFeR93
Nokia a lansat Lumia 1020 ~ LuCyFeR93
Piesa Săptămânii : Avicii - Wake Me Up #25 ~ LuCyFeR93

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter