6 ian. 2015

Vino la Passat Driving Days (P)

Nici nu a început bine anu că cei de la Cybernet Auto Center ne-au pregătit o mică surpriză. Vino în perioada 10-30 ianuarie în showroom și fă cunoștință cu noile modele VW Passat și Passat Variant.

Noul Passat (B8) dovadă de design şi tehnologie avansate: o simbioză perfectă între confort, eleganţă şi dinamism, pentru cei care ştiu care le sunt priorităţile în viaţă, fiind noul etalon în clasa business.

Passat-ul încă de la începuturile VW a reușit să se vandă foarte bine depășind două milioane de exemplare pentru fiecare generație.

Sunt extrem de încântat deoarece am fost ales ”blogger oficial al evenimentului”, astfel putând pune mâna pe mașina înaintea altora. Astept cu nerăbdare să conduc mașina și să testez noile sisteme de asistență inteligente.
  
Area View” care  afişează pe ecran vecinătatea din jurul maşinii şi  ajută, la manevrarea maşinii sau la ieşirea în drumurile principale de pe drumuri secundare fără vizibilitate.

Sistemul de asistenţă „Front Assist”, cu funcţia City de frânare de urgenţă, detectează vehiculele din faţă şi avertizează şoferul în cazul unui risc de impact, iar în caz de urgenţă poate chiar declanşa frânarea completă a maşinii.

În câteva zile revin cu impresii si fotografii de la test drive !!! Stați aproape!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter