28 dec. 2010

Femeia la volan =accident pe timp de iarnă

HILAR: Cea mai tare metodă de a scăpa din zăpadă!
O domnişoară cu un BMW Seria 1 a încercat să iasă din zăpadă printr-o metodă nu chiar ortodoxă, dacă putem spune aşa, dar pe care o veţi putea vedea în următorul clip VIDEO.


Se pare ca metoda la care a decurs această femeie, puţin inconştientă, nu este una foarte bună, pentru că i-a adus alte probleme, şi mai grave.

4 comentarii:

  1. concuzie....barbati sau chiar baieti conduceti voi dk aveti masini scumpe si tineti la ele....dk is dacii de pe vremea lu bunicu lasatiile sex-ului slab...neexperimentat....totusi mai sunt si care se pricep si merita si cv mai bun...:D

    RăspundețiȘtergere
  2. ceai zs andrei:-w[crezi k toate femeile sunt la fel..auzi sexul-slab:)).aia era o exceptie,daca este un betiv pe strada care abia se tine pe picioare ji mai face nuj ce,nu inseamna k toti barbatii sunt aja

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Andrei, sa stii ca mereu in spatele unui barbat puternic a fost o femeie puternica...Deasemenea, sunt si exceptii, sunt femei care se pricep si care nu se pricep la anumite lucruri, precum si barbatii. Nu trebuie sa fim rautaciosi, nu exista categoria barbati si femei, nu prin asta se face diferenta ci prin caracterul unei persoane, fie de sex feminin ori masculin...Doar daca nu cuma esti misogin si esti astfel indoctrinat cu o asemenea gandire:)
    However, da, acea femeie este un caz nefericit ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Am specificat clar is finalul comentariului ca sunt si excepti!!! Normal ca nu sunt doar femei care nu stiu sa conduca....asta mai lipseste si ar fi culmea!! Si mam referit la video-ul postat mai sus pe bolg...doar asta trebuia sa comentam nu??

    RăspundețiȘtergere

 
Site Meter