16 dec. 2010

Record mondial: 19 persoane într-un... smart ForTwo!

Din categoria recordurilor trăznite: 19 adolescente din Pakistan au bătut recordul precedent, de "câţi oameni încap într-un smart ForTwo". Vedeţi cum au reuşit acest lucru în video!


Despre smart ForTwo toată lumea ştie că e o maşină de oraş pentru doar două persoane, lucru confirmat şi de denumirea maşinii. Totuşi, poate nu ştiaţi, dar micul smart le-a inspirat unora o idee excentrică: oare câţi oameni pot încăpea într-un astfel de smart ForTwo?

La începutul anului, nişte studenţi australieni au reuşit să intre în Cartea Recordurilor, reuşind să se îngrămădească într-o maşină de acest fel. Câţi? 18 oameni! De 9 ori mai mulţi decât a fost conceput smart ForTwo să transporte...

Însă întotdeauna este loc de mai bine. Sau mai mult, în cazul nostru. Iar, pe final de 2010, recordul australienilor a fost doborât de o echipă de adolescente din Pakistan. Care au reuşit, la rândul lor, să intre în Cartea Recordurilor, datorită unei persoane suplimentare. Astfel, 1 9 fete au reşit să stea, timp de 5 secunde, într-o astfel de maşină, cu toate portierele închise.

Cum? Cu greu, bineînţeles, lucru care poate fi observat şi din video. Foarte interesant este de unde s-a plecat: maşina a fost primită cadou de una dintre fete de la tatăl său, domnişoara dorind cu tot dinadinsul să-şi celebreze ziua de naştere într-un mod memorabil. Ceea ce i-a reuşit de minune, nu credeţi?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter