14 dec. 2010

LAND OF TRANCE CHRISTMAS EDITION

MR. PIT [COLDHARBOUR/ HIGH CONTRAST/ 2 PLAY]

ROSKY
KRISTOFER
Mr. Pit (aka Adrian Ivan) este unul dintre putinii producatori romani pe care ii admir. Cunoscut pentru single-uri precum Shana, This Room Is Not Big Enough sau Fin Power si Melodee (vs. Jochen Miller), dar si datorita unor remixuri pentru piese ca Phynn feat. Antonia - Hello Love si M.I.K.E. - Unity, trancer-ul Mr. Pit revine cu un nou EP.
Intitulat Sky Traffic / Low Altitude, dupa numele celor doua piese, EP-ul a fost lansat pe 6 septembrie 2010 cu label-ul Coldharbour Recordings (imprint al Armada Music). Faptul ca Sky Traffic primeste suport din partea unor djs de prima mana precum Markus Schulz si Armin van Buuren, acest lucru spune totul despre release. Low Altitude, la fel, a fost pusa de Markus.
Bilet: 20Lei (Din care 10Lei bon consumatie Bar)
Castiga 1 invitatie de 2 persoane @ Mr. Pit
Raspunde corect la intrebarea: Care este numele adevarat al lui Mr. Pit ? si poti castiga 1 din cele 5 invitatii de 2 persoane la eveniment. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti vor fi anuntati pe e-mail in data de 23 decembrie pina la ora 19. Datele castigatorilor sunt luate din baza de date unde v-ati inscris si sunt exact cele cu care v-ati inregistrat!!!! Datele personale nu apar in nici o sectiune publica a site-ului si le folosim exclusiv pentru identificare castigatorilor.Va rugam sa aveti un act de identitate asupra dumeavoastra , daca datele din actul de identitate nu corespund cu cele inscrise in baza de date invitatia dvine nula.

www.clubzebra.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter