12 dec. 2010

NeW SiNGLe PuYA

"Americandrim" este ultimul single semnat Puya. Pentru aceasta piesa artistul a colaborat cu George Hora, alaturi de care a realizat si alte melodii precum "Undeva in Balcani" sau "Change", si Connect-R, care a realizat refrenul.

Artistul a realizat si un videoclip, filmat in urma cu cateva zile sub indrumarea regizorului Marian Crisan, ce va fi lansat la jumatatea lunii decembrie. "Americandrim" urmeaza a fi inclusa cel mai probabil pe viitorul album solo al lui Puya.

"Am inceput sa ma gandesc intr-o zi cam cate cuvinte in limba engleza folosim in discutiile de zi cu zi si am realizat ca sunt foarte multe. Si asta nu e tot. Dupa Revolutie, Romania a fost puternic americanizata, lucru de care sufera toata Europa in general... Chiar si stilul de muzica pe care il abordez vine de acolo. E bine ca toate popoarele sa tina cu dintii de identitatea lor nationala si sa dispara ideea ca tot ce e de la noi e de kkt. Am fost francezi pe vremea lui Caragiale, rusi pe vremea comunistilor si acum, in democratie, suntem americani... Mi-as dori sa fim romani si atat. E un semnal de alarma daca vrei. Atunci cand iti insusesti atatea lucruri dintr-o alta cultura si cunosti atat de putine despre propriile tale origini devine periculos", a spus Puya.
AsCuLtA MeLoDiA AiCi 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter