11 apr. 2013

20 Aprilie Campanie de prevenire a accidentelor rutiere "Viata are Prioritate" 2013

DATORITA UNOR PROBLEME ADMINISTRATIVE EVENIMENTUL SE AMANA URMAND A SE RELUA IN PERIOADA 04-11 05 2013!!! NE CEREM SCUZE PENTRU EVENTUALELE NEPLACERI CREATE

Sambata 20 Aprilie Bacaul va fi invadat de zeci de motocliclisti care vor participa la un mars cu scopul de  prevenirii  evenimentelor rutiere de orice fel

MANTIONEZ CA IN ACEEASI ZI SI PRIETENII DE LA BLACKHELMETS BUCURESTI ROMANIA ORGANIZEAZA CAMPANIA "ATENTIE SOFERI SI MOTOCICLISTII EXISTA IN TRAFIC"

 
Conform statisticilor Politiei Rutiere Romane,forumurilor de specialitate, a revistelor de profil si a emisiunilor televizate, aceasta campanie este menita traga un semnal de alarma cu privire la numarul mare de accidente petrecute in decursul anilor trecuti in Bacau si nu numai, in acelasi timp acest eveniment coincide si cu deschiderea noului sezon de motociclism 2013.
Din aceste motive, CLUBUL SPORTIV "MOLDOVA MOTORS SPORT" BACAU, organizeaza acest eveniment in PARTENERIAT CU PRIMARIA BACAU si in colaborare cu Politia Rutiera Bacau si ISU Bacau.

PROGRAM DESFASURARE EVENIMENT
Sambata, 20 Aprilie:
12:00 – 12:30: Adunarea participantilor.(PARCARE HOTEL MOLDOVA)
12:30 – 13:00: Defilare motociclisti si automobilisti prin centrul Bacaului cu scopul precis de a atrage atentia participantilor la trafic.
13:00-13:30: Simulare accident de circulatie ( o masina accidentata si o motocicleta implicata intr-un accident cu un automobil anul trecut, vor fi expuse publicului tocmai pentru a se vizualiza urmarile accidentului)
Distribuire de materiale publicitare(pliante,flayere) care contin mesaje scrise si imagini referitoare la aceasta campanie, in randul participantilor la trafic, a spectatorilor prezenti atat la simulare cat si in trafic la semafoare,treceri de pietoni si intersectii.
13:30-14:00 Mars motociclisti si automobilisti cu plecare de la STATUIE STEFAN CEL-MARE catre Consiliul Local cu oprire timp de 30 de minute ,marsul continua catre Primaria Bacau, intersectia Tic-Tac cu oprire in parcarea Salii Sporturilor unde va avea loc o sedinta foto cu participantii la acest eveniment.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter