5 apr. 2013

Poze + Video Balul Balurilor ediția a III a 2013




Consiliul Judeţean al Elevilor Bacău a introdus în scenă vineri, în ultima zi a Săptămânii Altfel, 5 aprilie 2013, în jurul orei 17:45, la Teatrul de Vară “Radu Beligan”, Balul Balurilor Bobocilor. Unul dintre evenimentele devenite tradiţie care i-a aruncat în competiţie cei mai talentaţi boboci ai liceelor băcăuane.
Balul a fost prezentat de Bogdan Dumitriu, preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Bacău, Ioana Ghirvu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Naţional "Gheorghe Vrănceanu" şi Ştefan Teslariu, director al departamentului Cultură, educaţie şi programe şcolare. Seara a fost deschisă de trupa ZVON şi de majoretele de la Colegiul Naţional "Gheorghe Vrănceanu". Atmosfera a fost întreţinută de trupa de balet a Colegiului Naţional de Artă "George Apostu" şi de trupe îndrăgite de street dance. Eleve precum: Aldea IrinaMăriuca Bursuc şi Lorena Ilie, ne-au încântat cu minunatele lor voci, interpretând melodii cunoscute şi iubite de tineretul bacăuan. 
Piesa de rezistenţă a Balului a fost reprezentată de concurentii nostriidin judeţ pentru titlurile de Miss şi Mister Balul Balurilor. Cele 12 perechi au avut de înfruntat 3 probeProba ţinutelor de zi, cea a ţinutelor de seară şi proba surpriză, care a constat atât în întrebări de cultură generală, cât şi în întrebări care au amuzat publicul, precum "Cum ai convinge un japonez să viziteze România?".

Castigatorii sunt:
Miss Balul Balurilor 2013 – Mateiu Alexandra de la Colegiul National “Vasile Alecsandri”
Mister Balul Balurilor 2013 – Alban Dragos de la Colegiul National “Ferdinand I”
Locul 2 – Ghinet Delia de la Liceul Teoretic “Spiru Haret” Moinesti si Huiban Dragos de la Colegiul National “Vasile Alecsandri”
Locul 3 – Rebegea Ioana de la Colegiul National “Ferdinand I” si Bruma Radu de la Colegiul National “Gheorghe Vranceanu”
Miss Popularitate 2013 – Belciu Cristina de la Colegiul National “Vasile Alecsandri”
Mister Popularitate 2013 – Taranu Razvan de la Colegiul Economic “Ion Ghica”


Mai multe poze găsiţi pe pagina de facebook a blog-ului
















0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter