15 apr. 2013

Workshop de comunicare, Bacău 13 aprilie 2013


Sâmbătă, 13 aprilie 2013, în foierul teatrului Municipal „George Bacovia“ din Bacău a avut loc un workshop organizat de Asociatia Kolping Moldova. Tema aleasă a fost: Public Speaking“ – Curajul de a vorbi în fața unui auditoriu. La activitate au participat 12 persoane cu vârste cuprinse între 17 si 59 de ani, atât membri Kolping cât și persoane care nu fac parte din asociație. Acest „atelier“ a fost pregătit de domnul Corneliu Bulai, fiind invitat și un psiholog din Bacău, în persoana doamnei Alina Căprioara.
Activitatea s-a desfasurat pe trei momente : prima parte a fost teoretică, a doua a cuprins intervenția doamnei psiholog iar a treia aplicații concrete, participanții fiind puși în situația de a susține câte un discurs având diferite teme, în fața unui auditoriu și a unei camere de filmat, discurs care apoi a fost analizat împreună și așa s-au putut trage concluziile prestațiilor.


Invităm pe toți cei interesați să participe la următorul workshop din luna mai care va avea tema: Managementul timpului sau Cum să ne organizăm ziua de lucru într-un mod eficient.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter