18 iun. 2013

Două evenimente ce nu trebuie ratate

Deoarece vineri toți elevii şi studenţii, mai puţin cei din clasele teminale, vor lua vacanţă, am decis să vă spun câteva cuvinte despre două evenimente din lumea muzicală ce au loc în această vară. Unul va avea loc în Bacău, iar celălalt la Black Sea Arena.
În primul rând vă voi vorbi despre "Romanian Top Hits Music Awards", eveniment ce va avea loc în data de 2-3 august în Bacău, în piaţa tricolorului.
RTH a ajuns la ediţia cu numărul VII, fiind un eveniment cu tradiţie pentru oraşul Bacău. Anul acesta gazdele evenimentului vor fi Răzvan Popescu de la Radio Zu, Mc Nino și invitată de la Los Angeles, Andreea Antonescu.

Momentan nu știm ce artişti vor urca pe scenă, dar în momentul în care voi afla voi face un update. Între timp puteţi vota și nominaliza artiştii preferaţi pe pagina oficială Romanian Top Hits. (LuCyFeR93 este partener media al acestui eveniment.)

În cele din urmă am ajuns să vorbim și despre cel de-al doilea eveniment. Acesta este "Liberty Parade", care va avea loc în data de 13 iulie la Black Sea Arena, pe plaja dintre Venus și Saturn. Mai jos aveţi lista celor 24 de Dj care vor urca pe scenă:

Alex Gaudino
Dr. Kucho
DJ Optick
DJ Andi
Liviu Hodor
Cristi Stanciu
Christian Green
Vali Barbulescu
Vika Jigulina
Raoul Russu
Adrian Eftimie
Radio Killer
DJ Dark
Shidance
Marc Rayen
Doi Deejays
Asher & Screen
Razz
Mose N
Ciupy & Mihai Bejenaru
Just2
Luca M
Andu Campu
DJ Kruger


Voi ce spuneţi, merită să mergem anul acesta la Liberty???


Fantoma Teatrului de Animatie ~ LuCyFeR93
Noul Allview P5 Qmax – Performanţă maximă ~ LuCyFeR93 
Noul Samsung Galaxy S4 Mini (specificaţii) ~ LuCyFeR93  

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter