11 iun. 2013

Noul iOS 7

Aseară nu am putut rata prezentarea Apple din cadrul WWDC 2013 , când gigantul de pe piaţa telefonie mobile a dezvăluit schimbările pe care le-a pregătit pentru cea de-a şaptea versiune de iOS.
Noul iOS a fost construi de la zero, iar interfaţa grafică fiind una complet nouă , începând de la dimensiunea pictogramelor  până la fonturile din sitem.
O nouă caracteristică care mie mi-a plăcut  este noul Control Center care îţi aduce uşor accesul la funcţii precum setările pentru Wifi , Bluetooth , luminozitate, dar şi a unor noi aplicaţii. În acest Centru de Control  a fost integrată şi o funcţie de lanternă pentru flash-ul camerei foto , aşa că dacă ai nevoie de puţină lumină acum o poţi avea doar la o atingere distanţă.(adio aplicaţiilor de lanternă de pe precedentele siteme de operare.
Alte schimbări au fost realizate în interfaţa camerei care acum este complet refăcută fiind incluse şi câteva filtre, din parte mea la acest capitol are un mare plus. Să nu uit si aplicaţia pentru vreme a fost modificată acum arătând aproximativ la fel ca aplicatia celor de la Yahoo.
În final lista de noutăţi mai cuprinde şi posibilitatea ca Facetime să iniţieze apeluri doar pentru voce, backlist pentru apeluri şi mesaje dar şi un nou mod de protecţie mai bun pentru terminalele furate ,deoarece nu va permite activarea telefonului formatat decât cu contul folosit înainte de al şterge.
Noul iOS 7 este disponibil momentan doar in varianta Beta urmând ca din toamnă să fie lansată si o versiune finală.Mai jos aveţi un material video din timpul prezentării Apple

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter