14 nov. 2013

Foto + Video. Balul Bobocilor Universitatea Vasile Alecsandri 2013


Asociația Liga Studențească din Universitatea ”Vasile Alecsandri” din Bacău a organizat aseară (13 noiembrie 2013), începând cu orele 20:00, la Teatrul de Vară ”Radu Beligan” din Bacău, cel mai mare și mai important eveniment studențesc al toamnei din cadrul mediului academic bacăuan: Balul Bobocilor al Universității ”Vasile Alecsandri” din Bacău.
Gazdele evenimentului au fost  Mihai Mitoșeru și THE MASK(Georgiana),  invitatul special fiind PUYA . 

După ce timp de 5 ore 15 perechi de boboci au  încercat să impresioneze juriul și publicul aceștia au decis să acorde titlul de Miss Boboc stundentei Panfil Mădălina , iar titlul de Mister Boboc studentului Resmeriță Răzvan.

Titlu de Miss si Mister Liga Studenților au fost acordate studentilor  Voenco Renata si Gaciu Costel  , iar titlul de Mister și Miss Popularitate  a fost oferite studenților  Otgon Nicolae și Bulai Emilia.


Mai jos aveți doar câteva poze si materiale video filmate aseară.

3 comentarii:

  1. O mizerie. Nu mi-a placut. E al doilea an cand merg si tot de prost gust a fost. Ar trebui organizat de altcineva, ca astia o cam dau in bara.

    RăspundețiȘtergere
  2. ba fratilor, sigur show-ul asta de lasere este de la Balul Bobocilor, caci eu am fost acolo iar muzica era cu totul alta...

    RăspundețiȘtergere

 
Site Meter