30 nov. 2013

Pasajul Mărgineni a fost redat circulației (galerie foto)


Vineri la prânz în prezența presedintelui Senatului, Crin Antonescu, pasajul Mărgineni a fost redeschis circulatiei mai devreme decât era de așteptat, fapt cu care se pot lăuda atât autoritățile locale cât și constructorul .


Pasajul Mărgineni face parte dintr-un proiect mai amplu, în curs de derulare,care mai cuprinde realizarea de lucrări de modernizare a străzilor Ştefan cel Mare, Mioritei, Milcov, I. L. Caragiale, Calea Moinesti şi a podurilor Trebeş și Letea, finanțat de Uniunea Europeana  în valoare de 38.970.476 lei, din care asistența financiara nerambursabilă de aproximativ 30 de milioane.
 „Am reușit să dăm în folosință Pasajul Mărgineni, mai devreme cu două luni decât era prevăzut în contract. De acum, se va circula pe patru benzi și cred că asta se va resimți în traficul din oraș. Abia acum ne vom da seama și de adevăratele efecte pe care le are pasajul rutier subteran Oituz – Ștefan Gușe. Rabdare și tenacitate. Acestea cred că sunt două dintre atributele care trebuie să caracterizeze o administrație ce lucrează în folosul oamenilor.” a declarat Romeo Stavarache pe contul său de Facebook















Programul Balurilor Bobocilor 2013 - 2014 ~ LuCyFeR93

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter