4 nov. 2013

Vezi unde și când are loc Bursa Vinului Bacău

 Acest târg se va desfășura în perioada 8-11 noiembrie la Centrul de Afaceri și Expoziții "Mircea Cancicov" Bacău, și  va reprezenta pentru majoritatea expozanților o importantă platformă de reînnoire a relațiilor existente, de fidelizare a partenerilor tradiţionali, dar şi de stabilire de noi contacte şi contracte cu podgorii renumite, importatori și distribuiori de vinuri, restaurante și producători de materiale auxiliare necesare îmbutelierii vinului. 

În cadrul celor trei zile vor avea loc workshop-uri și seminarii interactive pe tema vinului, de asemenea vor fi prezentate și diferite strategii de marketing pentru business-ul dumneavoastră. 

 Temele abordate sunt următoarele: 

  • Lumea nouă și lumea veche a vinurilor : tradiție, sofisticare, comerț 
  • Vinurile bio la masa exigenței și a transparenței  
  • Dialogul vinurilor sau fascinația unui spectacol publicitar 
  • Vinoterapia: între frumusețea unei povești de marketing și realismul unei stări de fapt 
  • Imaginea vinurilor românești pe piața internă și cea externă 
În cadrul evenimentului vor fi prezenți oenologi care vor testa și premia vinurile prezente la eveniment. Vinurile românești vor concura cu vinuri din Spania, Franța, Republica Moldova și Africa de Sud. Nenumăratele feluri de brânză și mere vor face ca degustările de vin să încânte cât mai mult pe cei prezenți. 

Pentru înscrieri și alte informații ne puteți contacta la adresa de e-mail: office@caebacau.ro și numărul de telefon: 0234/ 203 000.


Rezultate alegeri Consiliul Scolar Ion Ghica Bacău ~ LuCyFeR93
Program Studentiada 2013 ~ LuCyFeR93
Piesa Săptămânii: Smiley - Acasă ~ LuCyFeR93

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter