12 mai 2014

Ajută-ți colegii de gimnaziu cu un vot

În urmă cu câteva zile am fost invital la inspectorat de către fosta mea ”dirigă”, care acum a devenit inspector pentru educatie performantă și mentorat, unde mi-a fost propus să promovez un proiect adresat colegilor nostri mai mici din gimnaziu.

Pe scurt este vorba despre Școala Nicu Enea din Bacău care a aplicat pentru finațarea unei baze sportive formată  dintr-un teren de tenis de câmp și  patru mese de tenis de masă. Pentru această finațare s-a apelat la programul ”Tara lui Andrei” desfășurat de către Petrom și care oferă finanțare de 200.000 de euro anual.
Din câte am înțeles proiectul valorează 15.000 de euro, dar scoala are nevoie de voturile noastre pentru a primi finanțare. (acest program se desfăsoară în felul următor, cei care au cele mai multe voturi vor primi finantare)

Promovarea acestui proiect nu va fi un ajutor ci o investitie pentru comunitatea noastra. Și o investiție produce profit și efecte pe termen lung. Astfel realizarea bazei sportive va determina promovarea tenisului. Închirierea bazei sportive va oferi posibilitatea obținerii fondurilor pentru realizarea unei sere în curtea școlii.  Astfel cu veniturile provenite din inchiriere și din activitatea serei vom sustine aproximativ 30 elevi. Implicațiile proiectului vor fi în plan sportiv dar și social. 

Doamna Director ne roagă si facem un mic efort și să îi ajutăm cu un vot. Procedura de vot este puțin mai complicată de aceea  o aveți exemplificată mai jos.( Aici găsiți proiectul)

* se caută ȚARA LUI ANDREI
* se alege IDEI DIN ȚARA LUI ANDREI………și butonul VOTEAZĂ….apoi de la județ selectam județul BACĂU, categoria EDUCAȚIE
* proiectul se numeste ALTERNATIVE…..inițiat de MARIANA IFRIM
* se dă clik pe butonul CITEȘTE MAI MULT…..apoi butonul VOTEAZĂ ȘI TU
*se alege CONT NOU
* se creează contul completând datele cerute
*se va primi un mail cu un link …….se dă clik pe acesta
* se va primi un SMS pe telefonul al cărui numar l-ați dat la datele cerute de cont, cu un cod de activare și se va introduce în caseta ceruta acest cod, apoi se intră în CONTUL MEU, apoi butonul VOTEAZĂ
* se alege județ BACĂU-categoria EDUCAȚIE-se dă clik pe caută apoi se alege ALTERNATIVE, se da clik pe CITEȘTE MAI MULT, apoi VOTEAZĂ ȘI TU- în final se da clik pe DA 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter