22 mai 2014

Despre Noul iPhone Air (imagini și dimensiuni)

Despre noul telefon de la Apple, renumitul iPhone Air (6) am mai scris în urmă cu câteva luni, dar atunci multe dintre informații erau neoficiale, luate de pe bursa zvonurilor, acum câteva lucruri au devenit o certitudine.

Astăzi se pare că cei de la iPhone Store au reușit să pună mâna pe căteva imagini pe care ei le prezintă în exclusivitate.(am primit și eu mail de la aceștia, așa că mai jos aveți imaginile)

Se pare că iPhone 6 va avea un ecran de 4.7 inch și o rezoluţie de 1704 x 960 pixeli asupra experienţei de utilizare a dispozitivului. Actualul model, disponibil pe piaţă, iPhone 5s, are un ecran de 4 inch și o rezoluţie 1136×640.  Asadar, noul iPhone 6 vine cu un ecran și o rezoluţie mai mare faţă de actualul model. Creșterea diagonalei ecranului și creșterea rezoluţiei va aduce un rând suplimentar de aplicaţii pentru HomeScreen și elemente grafice noi.

Versiunea de 4,7” a telefonului iPhone 6 va avea dimensiuni de 137 x 66 x 7 mm, fiind astfel mai îngust cu 0,6 milimetri decât actualul iPhone 5S. În cazul în care aceste date sunt reale, noul telefon Apple va fi semnificativ mai subţire decât rivalii sai, Samsung Galaxy S5 respectiv LG G3.

Telefonul urmează să fie lansat la începutul lunii septembrie, acesta rulând noul sistem de operare iOS 8.






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter