11 nov. 2014

Decizia care îi afectează pe toți studenții

După ce ieri Ministerul Educație Naționale propunea Guvernului ca în sedința de astăzi să fie aprobată un proiect de Hotărâre de Guvern prin care să fie suspendate cursurile în instituțiile de învățământ superior  vineri,14 noiembrie și luni, 17 noiembrie, astăzi aceasta decizie a fost aprobată.
 
"Astăzi, adoptăm hotărârea de guvern 
propusă de Ministerul Educației, un lucru care se mai folosea, de altfel, la cam toate alegerile, și generale, și locale. Ziua de luni pentru studenți este liberă, cei care vor să rămână în centrul universitar rămân, dar cei care vor să meargă acasă să poată să voteze. Și vineri, și luni, în așa fel încât, daca merg acasă, votează acasă, dacă rămân aici, în centrele universitare, să ne organizam bine și să nu fie niciun fel de coada sau aglomeratie", a declarat premierul Victor Ponta ministrilor, în sedinta de guvern, în fața presei.


Această decizie vine în sprijinul facilitării exercitării dreptului la vot pentru studenţi şi personalul din universităţi, care au domiciliul în alt loc decât acela unde îşi desfăşoară activitatea academică.

 Așa că trebuie să profităm de aceasta ocazie și să ieșim la vot!!! Votul nostru contează!! Votează, nu lăsa pe alții să îți decidă viitorul!!! 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter