8 nov. 2010

“Micul Hulk”.

UPDATE: Invitat la emisiunea lui Maruta, de la ProTV, Giuliano Stroe, micutul culturist roman, în varsta de 5 ani, a doborat un nou record mondial, reusind sa faca douazeci de flotari în maini pe verticala fara punct de sprijin. Recordul de pana acum era de 12 astfel de flotari.



Giuliano Stroe, un baietel roman de numai 5 ani, este deja cunoscut in lumea intreaga drept cel mai puternic copil de pe planeta. Romansul nostru a devenit o adevarata senzatie pe internet prin intermediul site-ului de streaming Youtube unde performantele sale uluitoare pentru un copil de varsta sa au fost privite de peste un milion de persoane. Giuliano a inceput să se antreneze sub atenta supraveghere a tatalui sau, iar la începutul anului trecut reusit sa intre in Cartea Recordurilor, uimind audienta prin faptul că a mers în mâini cu o viteză şi mobilitate incredibilă pe distanţa de 10 metri, având între picioare o greutate.

Tatal lui Giuliano, Iulian Stroe, este fost practicant de culturism, box si arte martiale. El isi alinta copilul cu porecle de genul “Copilul cu brate de otel” sau “Micul Hulk”.

‘El a mers cu mine la sala de sport chiar imediat dupa ce s-a nascut. L-am luat mereu cu mine cand eu mergeam la antrenamente’, spune tatal copilului. El a mai adaugat ca Giuliano nu este niciodata in pericolul sa se ranească in timpul demonstratiilor si exercitiilor pe care le face pentru ca nu are voie sa se antreneze nesupravegheat.

‘Si eu m-am antrenat din greu toată viaţat. El este totusi doar un copil si atunci cand oboseste, mergem sa ne jucam’, spune tatăl, care mai are alti trei copiii mai mici decat Giuliano.

Giuliano spune ca atunci cand nu ridica greutati, se distreaza la fel ca alti copii de vârsta lui: desenand, uitandu-se la desene animate sau jucandu-se în parc.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter