11 apr. 2011

15 Aprilie Concert PARTIZAN@ The Stage



The Stage Te Invita  Vineri 15 Aprilie la Concertul Cu TrUpa
Partizan
Accesul se va face de la ora :21:00
Pret Bilet:15 Lei
Info:0372734832
Trupa a luat fiinta in 2001, ideea infiintarii ei avand-o Artanu si Razvan Moldovan (membru fondator al grupului Timpuri Noi).

Initial au cantat prin cluburi sub diverse denumiri, pentru a verifica reteta. Pana la urma Partizan a fost numele ales. Este un grup "debutant", format din grei ai muzicii romanesti care de-a lungul timpului au cantat in trupe ca: Timpuri Noi, Iris, Krypton si altele.

Trupa este compusa din: VALI NEAMTU “GALAGIE“ - nascut in 1956, septembrie in zodia balantei. In 1980 intra in formatia IRIS, cu Adi Ilie, Anton Hasias si Cristi Minculescu.

Infiinteaza apoi formatia ACID, cu Dan Musetescu si Gabi Simion. Au venit apoi Mihai Miculescu (clape), Dan Bittman (voce). In 1998 canta cu formatia NO SMOKING (Virgil Popescu, Cezar Zavate, Relu Marin) si Luminita Anghel.

DAN MUSETESCU “MUSCONE“ - nascut pe 27 iulie 1961 in Bucuresti. Intre 1982 si 1983 activa in formatia ROCKING (marele premiu la Festivalul Artei si Creatiei Studentesti in 1983). Intra apoi in formatia ACID (Vali Neamtu, Gabriel Simion, Mihai Miculescu, Dan Bittman, Bogdan Bradu, Sorin Badea). Prima trupa a fost un cvartet infiintat in armata, cu repertoriul bazat pe Deep Purple.

VASILE MALIC “BEBEA“ - nascuit pe 1 iulie 1968 in Brasov. A avut turnee in Ungaria, Romania, Franta, Italia, Maroc, Spania, Algeria, Croatia. Este membru fondator al trupei jazz-rock MARATHON EXPERIENCE. Are ca pasiuni: bucataria, pescuitul si tenisul de masa.

CRISTI SANDU “ELECTROPUTERE DE LA CRAIOVA“ - nascut la 21 iunie 1961 in Horezu de Valcea. Crescut in Craiova pana dupa varsta liceului, timp in care si-a inceput cariera muzicala alaturi de formatia EL-TH 04. Schimbarea domiciliului in Bucuresti a facut posibila intalnirea cu proaspat infiintata TIMPURI NOI (1982). "Dupa cativa ani impreuna, intr-o lume greu de biruit (artistic vorbind), s-a produs o separare temporara de formatie, timp in care am imbujorat obrajii fanelor formatiei Krypton, pe atunci, alaturi de Docan, Mihaescu, Dinescu".

ARTAN "EVERESTU ROCKULUI ROMANESC" - pe numele lui adevarat Adrian Plesca, Artanu s-a nascut pe 31 martie 1961 si a studiat vioara la gradinita, pianul - clasa I - clasa a VII-a si contrabasul: clasa a VIII-a Intre octombrie 1982 - februarie 2001 a cantat cu trupa care l-a facut celebru - Timpuri noi.

Este si artist liric Corul Radio: august 1990 - prezent. Ii place bucataria romaneasca si internationala. Nu-i place sportul. Innoata foarte bine. Considera TIMPURI NOI "formatia rock a anilor '90."

”Suedezu” - numele adevarat : Razvan Moldovan. S-a nascut in Bucuresti. Primul instrument: palmele, cu care a executat o percutie de exceptie pe bancile de la scoala unde a si format prima trupa ad-hoc cu Artan. Este unul din membrii fondatori ai trupei "Timpuri Noi", unde compunea piese cum ar fi … "Mistretul Galben", " Perfect", "Drumul Spre Lumina Trece prin Uzina", "Becule

In 1989 se muta la Stockholm in Suedia. Povesteste ca stand de vorba intr-o noapte cu Artan, pe fond ascultand un post de radio pirat de manele, s-au gandit ca … "Fetele noastre sunt model"… Acestia sunt Partizan.

Din pacate trupa s-a despartit in 2004, Artanu reinfiintand Timpuri Noi, trupa care l-a facut cunoscut.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter