18 apr. 2011

Videoclip: Toni Tone feat. Lexi – Forever Alive


Despre proiectul Toni Tone v-a povestit colegul meu Coco aici. Primul lor single „Forever Alive” a reusit intr-un timp scurt sa cucereasca playlisturile radiourilor si mai ales sa intre in preferintele publicului. Dupa succesul inregistrat la radio, Dj Toni, Dj Tone si Lexi au filmat un videoclip pentru a lua cu asalt posturile TV.

Regizorul videoclipului este Iulian Moga iar scenariul are la baza o poveste de dragoste, de la iubirea absoluta, la deznadejdea sfarsitului. Rolul principal este interpretat de catre Lexi care a reusit ca pe parcursul a cateva minute sa transmita cele mai profunde trairi ale personajului.

„Filmarile au durat de la 16:00 pana la 10:00 dimineata. Totul a mers perfect si tot respectul nostru pentru echipa de productie care ne-a ajutat foarte mult. Decorurile au fost senzationale iar Lexi ne-a socat in mod placut prin felul in care si-a jucat rolul. Dupa ce a filmat incontinuu toata noaptea, la 8 dimineata am ajuns la scena in care camera se inunda si ea trebuia sa se joace in apa rece cu zambetul pe buze”, povesteste DJ Tone.

Piesa este una foarte frumoasa, iar clipul este pe masura. So, enjoy it!SuRSa DIVERCITYCAFE

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter