8 apr. 2011

RObotzi Ep11-"Psihic"


“RObotzi” este o creaţie a celor de la Creative Monkeyz şi reprezintă primul mini-serial de animaţie de producţie românească. Citez din descrierea de pe Youtube: “[...] Protagonistii sunt MO (primul robot cu burta – ruginit pentru ca bea) si F.O.C.A (fabricat original cu aluminiu). [...] Cei doi sunt primii roboti (de talie mica) fabricati in Romania. Dupa o scurta perioada de glorie, apar primii roboti de talie mare, iar MO si F.O.C.A sunt “uitati” intr-un depozit al INR (Institutul National de Robotica), de a carui buna functionare ei trebuie sa se asigure.”

Ştiu că unii dintre voi veţi strâmba din nas, dar eu zic că pentru început e bine. Măcar s-a dat tonul. Să sperăm că alţii vor continua curentul şi vom vedea şi iniţiative mai educative. Episoadele apar joia.

1 comentarii:

  1. Mda sunt forte tari ROBOTZII!!! Cei de la CreativeMonkeyz bravo!!! Tineti-o tot asa.Eu sunt doar unul din milioanele de spectatori care vizualizeaza ROBOTZI. Deci este un serial foarte tare!!! Bafta in continuare!!! by D4RK

    RăspundețiȘtergere

 
Site Meter