14 apr. 2011

Videoclip: DeepSystem – PartyTime

Acum doua saptamani ati putut asculta un teaser al noului single ”Party time” semnat DeepSystem, iar imediat dupa un trailer al videoclipului. Va anuntam oficial ca asteptarea a luat sfarsit, asadar băieţii de la DeepSystem format din Aiden Rey, Alandy şi dj-iul trupei Andreas Presta va prezinta in cele ce urmeaza produsul finit.(click aici).
Având ca tema petrecerea timpului liber, piesa urmăreşte continuarea succesului avut de “Mr Dj“. Ştim cu toţii că aceasta a strâns sute de mii de vizualizări pe Youtube şi a avut succes în Europa, mai ales în tările balcanice precum Albania şi Grecia.

În caz că încă nu a-ţi reuşit să ascultati cea de opta piesă din repertoriu, “Work” va spunem ca a luat viaţă în urma colaborării lor cu Connect-R şi Chrys Mayer. Deşi au lucrat împreuna în vara 2010, piesa a fost lansată în urmă cu doar 5 luni, iar evoluţia sa în rândul fanilor este în continuă creştere.

În momentul de faţă, băieţii mai lucrează şi la studioul de producţie (Jhaps Production by TuŞiRomânia) împreună cu “Da Fleiva”, unde produc piese pentru artişti din tară şi din străinătate.
SuRSa DIVECITYCAFE

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter