8 apr. 2011

Noi poze spion cu exteriorul şi interiorul lui Sandero facelift


Cu câteva zile în urmă, brazilienii de la Noticias Automotivas au reuşit să obţină primele imagini cu Renault Sandero Stepway facelift, pozele spion arătându-ne o maşină fără nici un fel de camuflaj, din care se putea vedea perfect ce aduce nou acest facelift pentru Sandero.

Acum, brazilienii recidivează cu imagini noi şi detaliate, plus, foarte important, poze cu interiorul maşinii - vezi aici toate imaginile.

Se pare că, în cazul modelului pentru piaţa sud-americană Renault Sandero, vorbim de un upgrade destul de important al interiorului. Astfel, pe consola centrală a apărut o nouă interfaţă de comandă pentru instalaţia audio, cu un ecran mare şi, sperăm, mai lizibil şi mai modern, cu butoane mari şi judicios amplasate şi cu un buton rotativ elegant şi ergonomic.

Butoanele pentru climatizare au rămas tot în partea inferioară a consolei, dar acum au un aspect mult mai elegant (din imagini ne dăm seama că au margini cromate, cu o tentă uşoară de lux). Totuşi, se pare că e vorba de acelaşi sistem de climatizare manuală ca şi până acum, deci Sandero facelift va rămâne cel mai probabil un low-cost care nu va oferi nici măcar opţional climatizarea automată.

O altă modificare importantă este mutarea butoanelor pentru geamurile electrice de pe consolă pe portiera şoferului. Un pas logic, care era de aşteptat să se producă mai devreme sau mai târziu. Mai rămâne de văzut dacă amplasarea butoanelor este ergonomică sau vorbim de un compromis relativ reuşit.

Tot în pozele spion de pe Noticias Automotivas putem vedea mai clar şi faceliftul aplicat versiunii normale Sandero. Faţă de modelul actual, calandrul a fost total modificat, cunoscuta grilă neagră practic dispărând, iar acum Sandero poate fi destul de uşor confundat cu un Renault Clio. Spoilerul are un format asemănător cu cel de pe Sandero Stepway facelift, dar versiunile superioare vin cu mici detalii cromate.

Aşteptăm cu interes premiera oficială a lui Renault Sandero facelift, pentru a vedea mai bine toate modificările aduse. Rămâne, totuşi, de văzut dacă modelul omolog produs la noi, Dacia Sandero, va urma aceeaşi reţetă pentru "machiaj" sau va avea parte de modificări stilistice diferite, într-o direcţie care să departajeze clar marca Dacia de brandul Renault.
SuRSa PrOMOToR

1 comentarii:

 
Site Meter