19 mar. 2014

În weekend la Bacău are loc turneul semifinal de volei “Juniori I”

Voleibalistii băcăuani antrenați de Eusebiu Turcanu au reușit să se califice în faza superioară a “Campionatului National de Juniori I”. In urma meciurilor disputate in sezonul regulat si datorita victoriilor obtinute, tinerii voleibalisti s-au calificat la turneul semifinal.

Turneul se va desfasura în perioada 21-23 martie la Sala Sporturilor din Bacau ! Voleibalistii vor da piept cu CSA Steaua Bucuresti, CSS 1 Constanta si VCM LPS Piatra-Neamt.

Pentru cei interesați, programul de desfășurare al meciurilor poate fi consultat mai jos :
Vineri, 21 martie, ora 16:00;
Sambata, 22 martie, ora 11:00;
Duminica, 23 martie, ora 11:00.

    Evenimentul este unul deosebit de important pentru voleiul bacăuan, care, este încă departe de ceea ce a fost odata. Tinerii își doresc să se afirme și să joace la un nivel superior. “Foamea de trofee” este prezentă și ea, ca sa nu mai punem la socoteală dorința și dăruirea acestora ! 

Spectacolul este garantat. Voleibaliștii împreună cu antrenorul formației, Eusebiu Turcanu, promit să facă o “figură” frumoasă și să dea totul pe teren pentru accederea în ultimul act al competiției, și anume, turneul final. De menționat este faptul că echipa clasată pe locul I și II din fiecare serie semifinală (în total 4 la număr, din care prima are loc  la Bacău) se va califica în finala. In finala “Campionatului National” participă 8 echipe !

  

2 comentarii:

 
Site Meter