5 mar. 2014

Află cum poți intra în posesia a două invitații la Mozaic

De 8 martie te invităm să petreci această zi într-un mod diferit. Ia-ți prietena și vino la Mozaic. Ce este Mozaic??
MOZAIC este un party concept de fuziune a mai multor stiluri muzicale. Mozaic reprezintă fuziunea muzicii cu pictura , sculptura și nu numai. Mozaic reprezintă instictul primar pentru armonie, echilibru, ritm, distracție, music feeling, experiența misteriosului dar si a imaginatiei.
Mozaic reprezinta avantgardismul. Noul mod de a te distra. Un amestec sinergistic de underground și mainstream music. Mozaic nu e un Kitsch, e un fel de a trai, un mod de a te distra, un mod de a trai. Indiferent cum este perceput : Neo avangardist, Avangardist , Expresionist, Futurist,Surealist sau impresionist, MOZAIC doreste să aducă în atenția publicului băcăun ceva mai mult decât un anumit curent muzical fie el underground sau mainstram și de aceea te invităm pe data de 8 martie 2014 ,la ultimul etaj al Clădirii Conimpuls (Casa albastra - Hotel Sif Moldova) la o petrecere așa cum nu s-a mai văzut.

Accesul se face începând cu ora 22, iar domnisoarele vor avea intrarea liberă și câte un cocktail din partea casei!!! LuCyFeR93 fiind partener media are la dispoziție două bilete de dat. Dacă iți dorești să mergi la această petrecere tot ceea ce trebuie să faci este să îmi lași un comentariu iar vineri voi anunța cine a câstigat!!!
Câstigătorii sunt: Moroșanu Robert si Eduard Stan

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Site Meter